hírek

új óra márciustól - BLESS YOU GYM /BYG/

2019. Március. 01.

 A Bless You Gym Bomba Formába hoz!

KEDD - CSÜTÖRTÖK 09:00 - 10:00 - IG

Karcsú derék, feszes izmok, csinos lábak, no meg jókedv és egészség – mindez rövid időn belül! Ez a Bless You Gym alakformáló és tartásjavító edzés eredménye. A hatásos edzésprogram arányosan és sokoldalúan formálja a női test izmait, növeli az erőnlétet, jókedvre derít, segít az egészség megőrzésében. Ettől biztosan még vonzóbb és magabiztosabb Nő leszel! Az elérés titka a rendszeresség, a kitartás és az egyedien összeállított változatos, élvezetes, színvonalas zenés gimnasztikai mozgásanyag.

 

SZUPER GYAKORLATOK

Az 55 perces órák különböző stílusú és ritmusú zeneszámokra szerkesztett „zumbás” bemelegítő gyakorlatokkal kezdődnek, majd változó intenzitású és erősségű kondicionáló, az izmok feszességét fokozó gyakorlatsorokkal folytatódnak (kb.40perc). A zónaerősítés a női test főbb izomcsoportjaira irányul lényege, hogy egy izomcsoporttal, pl. hasizom 8-10 percet foglalkozunk folyamatosan, intenzíven és utána áttérünk egy másik izomcsoport megdolgoztatására pl. combizom. A nyújtásról sem feledkezünk meg. A kombinációk közben és az óra végén nyújtó-lazító gyakorlatok frissítik fel az egyes izomcsoportokat, ízületeket.

 

ÍGY FOG AZ ALAKOD FORMÁLÓDNI

Ez a változó dinamikájú, a csoport kívánalmainak megfelelő intenzitású torna hatékonyan égeti a zsírt, erősíti az izmokat és javítja az állóképességet. Ajánljuk mindenkinek: kezdőnek, haladónak és profiknak, fiatalnak és idősnek, annak, aki szeretné megőrizni csinos alakját, fiatalos erejét, illetve aki meg szeretne szabadulni felesleges kilóitól.

 

ŐK SEGÍTENEK NEKED

A foglalkozásokat Fábri-Fatér Ancsa és Gólya Orsi  vezetik. Torna közben akár egyénre szabottan is adnak tanácsot. Oktatóink kyválóan képzettek, jól felkészültek, vidámak, lelkesek, mindenkit arra ösztönöznek, hogy a gyakorlatokat szépen, sok energiát belefektetve végezze. Hiszen csak így lesz meg a várva várt eredmény!

A csoportos órákon, meleg padlón mezítláb, zokniban vagy tornapapucsban, könnyű, jól szellőző sportruhában, hatalmas tükrök előtt kellemes hangulatban formáljuk az alakunkat. Olykor súlyzót, labdát és gumiszalagot is használunk, hogy még színesebb legyen az óra.

 

GYERE ÉS SPORTOLJ VELÜNK!

VÁRUNK SZERETETTEL!

FACEBOOK
Kérdezze szakértőnket
 
nem találta a megfelelő választ?
kérdezzen ön is!