hírek

új óra márciustól - GERINCTORNA

2019. Március. 01.

Röviden a Gerinctréning foglalkozásról:

KEDD - CSÜTÖRTÖK 10:00 - 11:00 -IG

Ezen az órán főleg a gerinc átmozgatásával, a has- és hátizmok erősítésével foglalkozunk. Az ülő-, és mozgásszegény életmód hatására megrövidült izmokat nyújtjuk, a megnyúlásra hajlamos izmokat pedig erősítjük. Hatására megszűnnek az izomfájdalmak, szebb lesz a tartásod, és jobban bírod a mindennapi munkából adódó terheléseket. Ajánlom ülőmunkát végzőknek, túlsúlyosoknak, csontritkulás megelőzésére, azoknak, akik hajlamosak a hátukra pakolni pszichés problémáikat, és mindenkinek, aki szeretne egy jót mozogni!

Magamról:

Szabó Erika vagyok, 16 éves korom óta aerobikozom. 21 évesen jöttem rá, hogy az aerobik és a tanítás az életem. 2001-ben végeztem a Testnevelési Főiskolán aerobik oktatói szakon. Azóta is sok továbbképzésen vettem részt ( TÉ-BOY , core-board, flexi bar, gumiszalag, soft ball, kézi súlyzó, fit-ball labda, bosu, gerinctréning, dinamikus jóga), hogy fejlesszem a tudásomat. És ezt a tudást át tudjam adni az embereknek. Akik megtisztelnek a bizalmukkal és eljönnek hozzám órára, az óráimat vidáman és jó hangulatban tartom, de megkövetelem a kitartó edzést. Aerobik oktatóként arra szeretném rávezetni az embereket, hogy a mozgás természetes igénye testünknek és lelkünknek egyaránt. Ha rendszeresen mozgunk, nem csak egészségesebbek leszünk, de sokkal kiegyensúlyozottabbak is. Arról nem is szólva, hogy formálódó alakunk nagyobb önbizalmat és vonzóbb kisugárzást eredményez. Neked is az életed részévé válhat!
Minden órámon arra törekszem, hogy változatos legyen, de megdolgoztassunk minden izomzatot és saját magadhoz képest a legtöbbet hozd, ki magadból, és persze érezzük jól magunkat. Az óra könnyen követhető gyakorlatok sorozata tehát bármilyen korosztálynak bátran ajánlom. Szeretném elérni, hogy óráimról üdén, felfrissülve, jólesően fáradtan, kellemes hangulatban távozzanak a vendégeim.

"Csak pozitívan"!!!
 

FACEBOOK
Kérdezze szakértőnket
 
nem találta a megfelelő választ?
kérdezzen ön is!