AMETHYST-Rádiófrekvencia

AMETHYST-Rádiófrekvencia

Zsírbontás a testen, és ránckezelés arcon, nyakon, dekoltázson.

Több információt szeretne? Olvassa tovább!

Kezelt területek:
Arc, nyak, dekoltázs
Has, derék
Csípő, Combok
Fenék

Működési elv:
A rádiófrekvenciás kezelőfejek használatával, helyileg keletkezett hő hatására, a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek (zsír, cellulit) elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a kezelt bőrterület. A kezelés következtében kisimul, feszesedik a bőr, regenerálódik a kötőszövet, a vérbőség következtében javul az általános állaga, a bőrregenerálás révén a kezelt terület már az első kezelés után szemmel láthatóan fiatalabb, egészségesebb képet mutat.
A kezelés alkalmas a körméretek (pl. comb, has, fenék, stb.) csökkentésére, zsírleszívás utáni bőrsimításra, terhesség utáni feszesítésre hason, illetve a viscerális zsír mennyiségének csökkentésére is.

Kezelés menete:

A kezelés fájdalommentes, csak hőérzettel jár. A kezelt területen glicerint viszünk fel a bőrre, és kezelőfejjel a szükséges hatóidőn keresztül melegítjük, amíg a bőr hőmérséklete tartósan meg nem emelkedik. Cél, hogy a kezelt területet tartósan 40-42 ºC hőmérsékleten tartsuk.
Fontos, hogy a kezelés után közvetlenül elő kell segítenünk a szabad zsírsavak ürülését vagy elégetését, felhasználást nyirokmasszázs vagy testmozgás beiktatásával.

Fogyasztó testkezelés(40' Amethyst Rf. + 20' MARK III. hullámmasszázs):

(kezelési idő: 60 perc):

1 alkalom: 7.000 Ft

3 alkalom: 20.000 Ft

5 alkalom: 35.000 Ft

10 alkalom: 63.500 Ft

FACEBOOK