MARK III. Nyomásterápia

MARK III. Nyomásterápia

Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, javítja a vérkeringést, ezáltal a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Több információt szeretne? Olvassa tovább!

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs képességét, és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást.
Ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, probléma lép fel. Sokan szenvednek a nehéz lábak tünetétől, főleg hosszú állást követően. Könnyen elfáradnak és lábukban túlzott fáradtságot éreznek, lábikragörcs és zsibbadás lép fel.
Erre nyújt megoldást a nyomásterápia,- ami egy mechanikus nyirokmasszázs, terápiás módszer- melyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiában, kozmetológiában, onkológián és angiológián, amikor a cél a vénás és nyiroködéma csökkentése. Aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését. Hasznos a visszerek megelőzésében. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után. Javítja a gyenge perifériás keringést.
Rendszeres alkalmazása megszűnteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását.

A kezelés menete:

A kezelés során a testre mandzsettákat helyezünk. Az alapgép tömlőkön keresztül levegőt pumpál a mandzsettákba, ezáltal bennük nyomáshullámok keletkeznek. A végtagon a test legtávolabbi pontjától kiindulva hullámzóan felfelé haladnak és gyorsítják a nyirok elvezetését. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere "hulladék"- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.
Rádiófrekvenciás és Icoone® kezelésünkkel kombinálva, hatásuk növeléséhez is gyakran használjuk, ugyanis az ott felszabadított zsír és salakanyagok nyirokrendszeren keresztüli eltávolítását segíti.

Alkalmazási területei:
- nyiroködéma és vénás ödéma kezelése,
- cellulit,”narancsbőr” kezelése,
- a szövettápláló funkció javítása és a bőr rugalmasságának visszaállítása,
- szülés utáni kezelés,
- relaxáció (a normális keringés nem közvetlenül stimulált, ezért javítja az általános közérzetet),
- esztétikai célú műtéteket követően segíti a terület normális keringésének a visszaállítását, főleg zsírleszívás és hidro-zsíroldás után,
- a szervezet általános méregtelenítése.

Mark III. hullámmasszázs

(kezelési idő 20 perc):

1 alkalom: 2.490 Ft

10 alkalom: 20.000 Ft

FACEBOOK