Első alkalommal

Első alkalommal

Konzultáción térképezi fel problémáját kezelőnk.

Állapotfelmérés után átbeszélik a kezelendő tüneteket, és műszerek segítségével elemzik testének összetételét. Ez teljes képet ad az aktuális állapotról, segít összállítani a személyre szabott, legmegfelelőbb kezelési programot.

Kollégánk elmondja a kezelés menetét, kizárja az esetleges ellenjavallatokat és tájékoztatja a várható eredményekről. Ha a vendég hozzájárul fényképet is készítünk a kezelendő területről, azért, hogy a kezelési program során elért eredményeket objektíven elemezhessük.

A kezelési program során kérjük szoros együttműködését a legoptimálisabb eredmények elérése érdekében. Fontos, hogy odafigyeljen életmódjára: a táplálkozásra, folyadékfogyasztásra, és a megfelelő testmozgásra a program alatt és azt követően is. A komplex, több irányból történő beavatkozás fokozza a kezelések hatékonyságát!

Testösszetétel elemzés

Az elhízás korunk egyik népbetegsége.Nagy tévedés azt állítani, hogy testünk állapotának egyetlen fontos szempontja kilóink száma. Mivel a mérleg mindent nem árul el, ezért más jellegű vizsgálatok is szükségesek. A testünk vízből, fehérjéből, zsírból és ásványi anyagokból áll. Annak, hogy ezek az anyagok milyen mennyiségben és milyen arányban vannak jelen a testben, nagy jelentősége van az egészségünk szempontjából. 

A testösszetétel analízis számba veszi a testet alkotó összetevőket, és alapvető információkat nyújt testi kondíciónkról. A gépi elemzés eredménye a megfelelő fizikai aktivitás, diéták és alakformáló programjaink alapjául szolgál.

Kíváncsi testének összetételére?

Szeretné megtudni, hogy milyen kezeléssel érhet el gyors és tartós változást?A műszeres testösszetétel elemzéssel most lehetővé válik az Ön számára is, hogy megismerje a tényeket. A mérés mellett fényt derítünk az esetleges életmódbeli váltások szükségességére is. 

Konzultációnk időtartama kb. 60 perc.

A testösszetétel elemzéssel egybekötött konzultáció ára 5 000 Ft, melyet a nálunk választott kezelési program árába beszámítunk.

FACEBOOK